Himalaya – Gama Wellness – Regăsește-ți esența [Ad]

Îți adresez o întrebare: Cât de ocupat/ă ești?

Image result for busy people gif

Eu una, recunosc, sunt destul de ocupată, deoarece pe lângă un loc de muncă full-time, sunt înscrisă și la master, urmând să intru în anul 2 din octombrie. Acum mă mai relaxez și eu puțin pe timp de vară, dar trece cât ai clipi și voi reintra curând în ritmul alert de dinainte.

Dacă mă întrebați când mai am timp să am grijă de mine, vă voi spune că nu am. Ajung destul de obosită acasă și fără prea mult chef de a face ceva. De cele mai multe ori lenevesc pe canapea, uitându-mă la seriale sau citind. Mă apucasem de exerciții la un moment dat, dar am renunțat și la această idee.

Așadar, trebuie să găsesc alternative pentru un stil de viață sănătos și activ. Astfel, intră în scenă Gama himalaya logo png Wellness, lansată de prisum logo International Trading, care vine în sprijinul oamenilor prea ocupați pentru binele lor, cu cele cinci suplimente alimentare bazate pe câte un singur ingredient activ unic: Neem, Boswellia, Bacopa, Triphala, Tribulus.

Gama Himalaya Wellness 1

Gama himalaya logo pngWellness este o invitație de întoarcere la esență, de unde și sloganul “Regăsește esența!”, care face referire atât la întoarcerea către puterea terapeutică a plantelor, cât și către sine, într-un exercițiu de introspecție pentru descoperirea nevoilor corpului și a ariilor care necesită o atenție sporită pentru prevenirea unor eventuale afecțiuni viitoare.

Și acum, câteva detalii despre fiecare produs:

 • Neem Skin Wellness
  Himalaya Wellness - Neem - flacon

Are numeroase proprietăți antioxidante și acțiuni detoxifiante. Neem, cunoscut și sub numele de „Copacul Divin”, este un arbore veșnic verde cu valențe terapeutice exploatate de mii de ani în medicina ayurvedică. Extractul de Neem contribuie la menținerea aspectului sănătos și strălucitor al pielii și este util în combaterea inflamațiilor, chiar și de natură infecțioasă, a alergiei și a altor dezechilibre cutanate, precum acneea. Proprietățile antibacteriene ale extractului din frunze de Neem susțin apărarea naturală a organismului în fața factorilor perturbatori din mediul înconjurător.

 • Boswellia himalaya logo png Wellness
  Himalaya Wellness - Boswellia - flacon

Ajută la menținerea sănătății și flexibilității articulațiilor prin extractul de rășină de Boswellia serrata, utilizat și el de mii de ani în medicina ayurvedică, recomandat atât persoanelor care practică sporturi, dansuri sau au alte activități recreative ce implică mișcare, dar și pentru persoanele sedentare. Nu conține zahăr, coloranți și arome artificiale, conservanți sau ingrediente derivate din soia sau lapte, nu produce iritație gastrică și nu interacționează cu alte medicamente sau suplimente alimentare.

 • “Bacopa himalaya logo png Wellness

Asigură o îmbunătățire a impulsului nervos. Extractul de Bacopahimalaya-wellness-bacopa-flacon.png (Brahmi sau “Isop de apă”) are o istorie bogată în medicina ayurvedică, dovedindu-se o terapie extrem de eficientă în menținerea tonicității țesutului cerebral. Antioxidanții din compoziție previn îmbătrânirea precoce a celulelor și implicit a țesuturilor. Produsul reduce impactul stresului cotidian asupra organismului și îmbunătățește capacitatea mentală, cea de concentrare și învățare, fiind potrivit atât pentru elevi și studenți, cât și pentru adulți, în perioadele suprasolicitante din punct de vedere intelectual.

 • Triphala himalaya logo png WellnessHimalaya Wellness - Triphala - flacon

Sprijină o mai bună digestie și ajută la menținerea funcționării normale a tractului intestinal. Prin ingredientul activ unic, compus din extract de Coacăze indiene, Belleric Myrobalan și Chebulic Myrobalan, suplimentul alimentar Triphala Wellness are un efect antioxidant intens, sprijină detoxifierea la nivel intestinal, contribuie la prevenirea sau ameliorarea balonării și a constipației, fără să determine dependență. Produsul este destinat persoanelor cu un stil de viață agitat și cu obiceiuri alimentare dezordonate, obiceiuri care pot avea efecte negative asupra sistemului digestiv, generând disconfort specific (constipație, indigestie, balonare).

Dragi băieți, să nu credeți că v-am uitat: Gama Himalaya Wellness are un produs special pentru voi 😉

 • Tribulus himalaya logo png Wellness
  Himalaya Wellness - Tribulus - flacon

Conține extract din planta Tribulus, cunoscută și sub denumirea de Gokshura, recunoscută pentru efectele sale benefice asupra sănătății tractului genito-urinar. Substanțele active ale Tribulus funcționează ca un tonic masculin, protejează vasele de sânge de radicalii liberi și îmbunătățesc fluxul sanguin din zona peniană. Produsul este util bărbaților care au un stil de viață alert, trec prin perioade stresante și simt nevoia unui adjuvant care să le redea vitalitatea.

Gama himalaya logo png Wellness este disponibilă în farmacii, plafare, magazine de profil, dar și prin comenzi online în cadrul e-shop-ului Prisum International www.hboutique.ro, alături de celelalte produse himalaya logo png.

Ce ziceți? Ați încerca aceste produse?

XoXo, Silvy

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s