[Ad] Beautin Collagen

Image result for beauty gif

Ce este frumusețea?

Un lucru știm sigur: orice persoană este frumoasă în felul ei, iar unele studii arată că nu există doi oameni care să vadă frumusețea la fel; toți o vedem diferit.

Cu toate că standardele de frumusețe au evoluat de-a lungul timpului, unul dintre personajele simbolice ale sexului frumos este și va rămâne Wonder WomanImage result for wonder woman logo png, care a revenit de curând pe marile ecrane cu propria sa ecranizare.

Image result for wonder woman movie

Dar să trecem la subiect. Nu este ușor să fii femeie în ziua de azi: muncă la birou, muncă acasă,…dar timp pentru tine când? Ritualurile de înfrumusețare au devenit din ce în ce mai costisitoare și consumatoare de timp.

Image result for beauty ritual

Ei bine, BEAUTINTM COLLAGEN îți vine în ajutor. Suplimentul alimentar asigură nutrienții care sunt deja în forma optimă pentru a fi procesați de corp și micronutrienții care contribuie la stimularea producției naturale de colagen de către organism. Astfel, acest produs sporește strălucirea pielii și oferă un plus de hidratare pentru piele, întărește părul și unghiile, ajută la sănătatea țesutului conjunctiv și a articulațiilor, având proprietăți antioxidante care diminuează efectele radicalilor liberi.

Noua formulă BEAUTINΤΜ COLLAGEN formulă avansată cu Magneziu păstrează toate beneficiile versiunii clasice ale produsului (piele strălucitoare, păr și unghii puternice și susținerea mobilității articulațiilor), la care se adaugă un nou beneficiu – buna funcționare a mușchilor și a oaselor.beautin collagen capsuni

Așadar, un singur supliment alimentar, te ajută să îți menții frumusețea naturală dar și să-ți păstrezi sănătatea mușchilor și a oaselor. Mie mi se pare destul de eficient, ajutându-te atât în privința bugetului, cât și a timpului pentru tine.

Voi ce ziceți? Ați încerca acest produs? Sau deja ați testat versiuni anterioare și sunteți încântate de această noua lansare de la BEAUTINΤΜ COLLAGEN?

XoXo, Silvy

 

 

Advertisements

One thought on “[Ad] Beautin Collagen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s